Presentem Alifara al 43é Aplec dels Ports

Portell, castelló

Els organitzadors del 43é Aplec de Els Ports, que va tindre lloc al municipi de Portell (Els Ports, Castelló) durant el cap de setmana del 29, 30 i 31 de juliol de 2022; ens van convidar a presentar el nostre projecte Alifara. El divendres a les 17:00 h tingué lloc aquesta xerrada i taller on van assistir tant gent de la comarca con de comarques veïnes, pel que va suposar un espai òptim de difusió i participació oberta.

 

Vam explicar com estem portant a terme el projecte Alifara, els resultats obtinguts actualment arrel de l’enquesta realitzada a la comarca, i també es va compartir una dinàmica de “World Cafè”.

En aquesta dinàmica vam organitzar 4 taules, una per cada tema a tractar: transport públic, habitatge, treball i ocupació i estrès, (problemes de la comarca que van eixir en els resultats de l’enquesta). Els assistents van aportar idees, opinions i posibles solucions.

Presentació, dinàmiques i participació oberta

Al mateix temps, vam rebre la col·laboració també, de 4 membres de l’espai de participació d’Alifara que feien de moderadors de cadascuna de les taules.

Al finalitzar vam exposar els resultats de cada taula (com es pot apreciar en les imatges adjuntes al final de la notícia) i els participants, amb enganxines votaven les opcions que més els agradaven.

D’aquesta manera, tota la gent present va poder aportar les seues opinions i idees per millorar el dia a dia de la nostra comarca en temes relatius al benestar i desenvolupament del nostre territori.

tota la gent present va poder aportar les seues opinions i idees per millorar el dia a dia de la nostra comarca en temes relatius al benestar i desenvolupament del nostre territori.

Més notícies

Més notícies

Consell de Salut dels Ports

Consell de Salut dels Ports

 El passat 18/1/2024 vam constituir a Cinctorres el Consell de Salut dels Ports i la mesa Intersectorial, aquestes dos "ferramentes" que marca l'Estratègia de Salut Comunitària de la Comunitat Valenciana, per implementar-la amb intenció de donar un gir de visió de...

read more
Fundamentos Investigación  Cualitativa

Fundamentos Investigación Cualitativa

El Projecte Alifara (projecte de participació comunitària dels Ports) al costat de la UDMAFiC de Castelló us proposem:  Curs presencial, teòric - pràctic, Fonaments Investigació Qualitativa: Sessió I 21/11/2023 15.30-18:30h  Sessió II data pendent confirmació (durant...

read more
Alifara continua

Alifara continua

Continua llegint: 10 min de lectura L'Alifara en marxa: Hem avançat prou amb els grups Focals dels diferents pobles, La Mata, Olocau, Villores, Vallibona, Vilafranca, Morella, Ares, Castellfort, Forcall, Todolella ... estem ja analitzant resultats q tenim fins ara....

read more